Stiri vremea meteo, Stiri despre vreme in Romania

Atentionare de temperaturi minime si bruma

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de temperaturi minime si bruma, valabila in intervalul 15 martie, ora 06 – 18 martie, ora 06.

Potrivit informatiilor transmise de ANM, in intervalul mentionat, valorile termice vor fi in scadere, iar vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.

 

Cum va fi vremea meteo in perioada 25 februarie - 10 martie

25feb-10martie

Vremea Meteo in Transilvania

Vremea va fi relativ caldă până în data de 1 martie, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse, în medie, între 6 şi 10 grade Celsius. În perioada 2-6 martie vremea se va răci uşor, astfel că maximele termice vor ajunge la medii în jur de 2 grade Celsius, după care până la sfârşitul intervalului vor creşte treptat. Temperaturile nocturne vor fi în scădere de la valori medii de 2 grade, la începutul intervalului, până la valori medii de – 8 grade Celsius în perioada 5-7 martie, după care se vor menţine constante la valori de –6 grade Celsius.

Vremea Meteo septembrie - noiembrie 2016

meteo-sep-nov

Vremea Meteo Septembrie 2016

Temperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi in general normale, exceptand regiunile vestice, centrale si nordice, unde local se pot inregistra valori peste mediile multianuale.

Cum va fi vremea meteo pana pe 15 septembrie

vremea2-15septembrie

Vremea meteo in zona Banatului

În prima săptămână regimul termic diurn va marca o creştere uşoară şi treptată, de la valori medii de 21 de grade, în prima zi, până la 26 de grade, pe 6 şi 7 septembrie. A doua săptămână va fi caracterizată de temperaturi maxime constante, în jurul a 26 de grade Celsius. Minimele termice vor fi cuprinse în medie între 10 şi 13 grade, iar în ultimele nopţi se vor apropia de 14 grade.

Evolutia vremii meteo din 26 august pana in 8 septembrie

26aug-8sept

Vremea Meteo Crisana

Maximele termice vor marca o scădere de la valori medii de 25...26 de grade în primele zile, până la 21...22 de grade între 29 şi 31 august. Pe 1 septembrie vremea se va încălzi uşor, iar apoi, până la sfârşitul perioadei de prognoză, regimul termic diurn se va menţine relativ constant la valori medii de 22...24 de grade.

Vremea Meteo august - octombrie 2016

august-octombrie 2013

Vremea Meteo August 2016

Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste normele climatologice in vestul, sudul si sud-estul tarii, iar in centru si nord vor fi valori termice apropiate de mediile multianuale. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale in regiunile nordice si centrale, dar se vor situa sub norma in restul teritoriului.

Cum va fi vremea meteo in urmatoarele 2 saptamani

vremea19aug

Vremea meteo in Crisana

Maximele termice vor marca o scadere de la valori medii situate în jurul a 33 de grade în primele primele doua zile, la aproximativ 30 de grade Celsius pe 21 august. Pâna la sfârsitul lunii, temperaturile diurne vor scadea usor si treptat, în medie cu 3 grade. Temperaturile minime vor marca o scadere usoara de-a lungul celor doua saptamâni de prognoza încadrându-se în medie între 17 grade, în primele zile si 14 grade, în jurul datei de 1 septembrie. Aceste prognoze sunt facute pe perioade scurte de pana la maxim 10 zile, deoarece prognozarea pe perioade mai lungi de timp poate fi ca un joc de loto si sa depinda si de noroc.

Vremea Meteo intre 29 iulie si 11 august

vremea29iulia-11august

Vremea Meteo in Banat

La începutul intervalului, media temperaturilor maxime va scădea de la 38...40 de grade, spre 30 de grade Celsius, dar între 1 și 6 august va creşte treptat, atingând 35…36 de grade Celsius. Începând din 7 august, vremea se va răcori uşor dar se va menţine călduroasă până la sfârşitul intervalului de prognoză, când media regională a temperaturilor maxime va fi de 32 de grade Celsius.