Cum e vremea in urmatoarele 3 zile

cloudy2Azi in tara vremea se va incalzi usor, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si in cursul zilei vor mai fi averse insotite de descarcari electrice, in nordul, centrul si estul tarii si izolat in zona de munte si pe arii restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l / mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 15 grade.


Capitala va avea si ea parte de o vreme putin mai buna, se incalzeste desi va fi usor instabila cu cer temporar noros. Vor fi ploi slabe, de scurta durata, posibil cu descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura va fi de 22, 23 de grade, iar minima de 11-13 grade.

Joi cerul va fi variabil dimineata, iar dupa-masa norii vor acoperi cerul in jumatatea de sud-est a tarii, unde local mai cad si averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade la Miercurea Ciuc si la Suceava si 27 la Drobeta Turnu Severin.

In Bucuresti putin soare, cer temporar noros, putin ploaie dupa amiaza si in jur de 24 de grade.

Vineri vremea va fi asemanatoare , cu modificarea ca aversele vor fi mai frecvente in jumatatea vestica si la munte, in timp ce in celelalte regiuni vor fi mai rare. Maximetel vor fi cuprinse intre 20-22 de grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in sudul tarii si in Campia de vest.

Bucurestiul va avea parte de vreme usor instabila, mai mult soare dimineata si trecator ploi dupa amiaza si spre seara, temperaturile vor fi in jur de 25 de grade.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează